Αποκριάτικο κλίμα στο ζενίθ του

Νέα

Ο Δήμος Φυλής Και το το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» με το αποκριάτικο κλίμα να φτάνει στο ζενίθ του, για 3η συνεχή χρονιά, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους μεταμφιεσμένους για να γιορτάσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αποκριάς.

Ομάδες μασκαρεμένων ακολουθώντας τα θεματικά άρματα έκαναν την έναρξη της 3ης μεγάλης παρέλασης των καρναβαλιστών το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018 από την στρογγυλή πλατεία «συντριβάνι» του Δήμου μας υπό τους ήχους της σάμπας .

Στην πορεία της παρέλασης πήραν μέρος οι Αθλητικοί ,Πολιτιστικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι , οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας ,τα Δημοτικά Σχολεία και τα τμήματα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ».

Η πορεία των αρμάτων και των ομάδων διέσχισε την λεωφόρο φυλής, σε ένα τρελό πανηγύρι χρωμάτων ,μουσικής και ξέφρενου ρυθμού, και κατέληξε στην πλατεία Ηρώων .

«Το καρναβάλι στο Δήμο Φυλής είναι θεσμός» δήλωσε ο Δήμαρχος υποδεχόμενος το πολυάριθμο πλήθος των καρναβαλιστών και ευχήθηκε να υπάρχει πάντα χαμόγελο, αγάπη και κέφι σε όλους.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο φετινό καρναβάλι, τους συνεργάτες του , τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, και υποσχέθηκε ότι και του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ με την 4η μεγάλη παρέλαση.

Η βραδιά του καρναβαλιού έκλεισε με την συναυλία του υπέροχου Χρήστου Δάντη σε κλίμα έκστασης και ατέλειωτου κεφιού.