Έδρα του συλλόγου είναι το 3o Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Νίκος Ρετουνιώτης. Καθήκοντα πρώτου προπονητή διατηρεί από το Μάιο του 2013 ο Γιώργος Κάββουρας.

Ιστορία

Το τμήμα γυναικείας καλαθοσφαίρισης του Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα στο χώρο κατά τη δεκαετία του 2000, οπότε και κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας. Κατά τη δημιουργία του νέου συλλόγου η ομάδα διαγωνιζόταν στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Την αγωνιστική περίοδο που έκανε το νέο του ξεκίνημα, 2012-13, ο σύλλογος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη 12η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία νίκη. Κατά συνέπεια γνώρισε άμεσο υποβιβασμό, έχοντας κλείσει μια μακροχρόνια περίοδο επιτυχιών στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο σύλλογος αποκλείστηκε στη Β’ Φάση όπου ηττήθηκε με σκορ 37-71 από την Τερψιθέα Γλυφάδας

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-14, ο Εύνικος Γ.Α.Σ. διαγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα στον Όμιλο Νότου. Έχοντας συγκεντρώσει 6 νίκες και 16 ήττες κατέλαβε την 10η θέση του τελικού βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στο τοπικό του πρωτάθλημα από το επόμενο φθινόπωρο.

Στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα της Φυλής γνώρισε την ήττα στην 1η Αγωνιστική της Α’ Φάσης από το Παλαιό Φάληρο με σκορ 55-49, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ευνικός Γυναικές
Ευνικός Γυναίκες
Ευνικός Γυναίκες
Ευνικός
Ευνικός